Cautare

1466 de rezultate pentru "tudor daniliuc" (3.22 secunde)
Primul telefon l-am dat lui Cristian Tudor Popescu, care nu a raspuns. ... In fine, Nae Militaru a reusit sa dea de Tudor Popescu, asa ca ne-am vazut cu totii la redactie, de unde am plecat spre Ploiesti.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte, acum ceva timp, de un moment impresionant, care i-a ramas bine intiparit in memorie si de care isi aduce aminte cu emotii.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, Iuliana Tudor, va fi prezenta la acest sfarsit de saptamana, mai precis vineri si sambata, la Targoviste, acolo unde va prezenta Festivalul National de Interpretare Ion Dolanescu.
Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", care revine cu un nou sezon, din 10 octombrie, la TVR, a avut parte de mari emotii pe 12 septembrie.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina. ... Iuliana Tudor si-a facut bagajele si a lasat aglomeratia Capitalei pentru a cauta flacai frumosi si harnici in Bucovina.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
Maia Gabriela Tudor are 9 ani si ii place pictura. ... E pasionata de pictura inca de cand era la gradinita, iar talentul sau artistic il mosteneste de la fratele sau, Eduard Constantinescu, balerin profesionist, si de la mama sa, Adriana Tudor, care a studiat vioara.
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute de un prieten), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase si Bilete de papagal de Tudor Arghezi.
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"!
Iuliana Tudor a avut parte de o saptamana plina. ... Ce a facut de fapt Iuliana Tudor in cele 60 de ore de filmare si ce surprize a pregatit fanilor sai, telespectatorii vor putea vedea la TVR incepand din Vinerea Mare!
Iar tatal meu a facut puscarie in timpul epocii comuniste!", a spus Tudor Gheorghe, invitat fiind la Antena 1. ... Pe 21 si 22 decembrie, de la orele 19.00, il puteti vedea pe Tudor Gheorghe intr-un concert la Sala Palatului.
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA. ... Prof Constatin Tudor precizeaza: ... Constantin TUDOR Sursa:
Omul de televiziune Iuliana Tudor a fost prezenta in calitate de Speaker in fata a peste 600 de femei antreprenor si lideri din Romania. ... Cea mai buna versiune a ta!- a dus-o cu gandul pe Iuliana Tudor la un subiect care a starnit un interes deosebit:
Cu ce se ocupa astazi unul dintre cei doi fii ai lui Cristian Tudor Popescu (Autoare:
Tudor Chirila este una dintre vedetele cel mai bine platite din show-biz. ... Una dintre ele este specializata in activitati suport pentru interpretare artistica " spectacole (Agentia de vise SRL), cealalta, in activitati de creatie artistica (Firma lu` Tudor SRL).
Luna AUGUST Vineri, 28 august 2020, ora 20:30 - Spectacolul D'ale Carnavalului, regia Dan Tudor; ... Manuela Harabor, Tudorel Filimon, Corina Danila, Gabriel Fatu si Dan Tudor;
Pesurse.ro:Vadim Tudor sare in apararea lui Gigi Becali si il compara cu Iulia Timosenko Corneliu Vadim Tudor a remis o "Scrisoare deschisa" redactiei pesurse.ro, in care sare in apararea lui Gigi Becali si afirma :
Adriana Tudor, manager Miledy Naturals, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost depus, astazi, la capela cimitirului Ghencea, unde s-au adunat deja zeci de oameni care vor sa-i aduca un ultim omagiu. ... In fata jurnalistilor, Doina Tudor a acordat si un scurt interviu.
google-analytics.com